ENKEL MIDDAG ENKEL HVERDAG 

 
Jeg er med

GOD MAT PÅ KORTERE TID

Mest sannsynlig følger du oppskriftene og forskyver problemet. Du vil kaste mindre, men restematen blir dårlig bakerst i kjøleskapet. Du vil spare tid og penger men handler 4 ganger i uka selv om du har mat hjemme. Du vil ha god og enkel mat, men du lager det samme hele tiden og nå har du gått lei. Du trenger ikke å ha det sånn. 


DE FLESTE OVERSER DETTE 

De tenker at god mat er gode oppskrifter. De er opptatt av å søke og finne enkle og gode oppskrifter - og skulle ønske de var "flinke til å lage mat". Men de har glemt det viktigste, nemlig seg selv. Hva de liker. Hvordan de liker å ha maten. God mat er mat DU liker. 

DET ER VIKTIGER ENN DU TROR
Grunnleggende strategier for å slenge sammen en rett. Når du kan dette og vet hva du liker - det er da du kan lage enkel og god mat i en hektisk hverdag. Når du kan dette er det bare en ting som gjenstår: strategiene for å variere maten. Kreativiteten er helt avgjørende for å lage god mat du ikke går lei av. 
 

JOBB ENKLERE OG MER EFFEKTIVT 

Hvis du synes det er utfordrende med å finne ut hva du skal lage til middag, og variere maten - da er du ikke alene. Jeg vet akkurat hvordan du føler det! 

For problemet er ikke er å følge en oppskrift, men alt det andre som restemat, smak i maten og ideer på hva du skal lage men likevel få brukt det du har. 

UTEN å bruke masse penger og tid. 

Jeg har vært der og nå vil jeg hjelpe deg med å ta det første steget til enkel hverdagsmat som passer DEG og DIN hverdag.  

For du skal både trives med maten OG hverdagen. 

Dette får du 

Enkel middag enkel hverdag gir deg de viktigste strategiene for å lage god og variert mat. Du lærer deg det grunnleggende for å kunne slenge sammen en god rett på kort tid. Du lærer dette steg for steg, hva som skal til for å få middag på bordet på kort tid. 

Du får enkle strategier du skal implementere og nye måter å tenke rundt mat. Når du oppgraderer deg selv og øker kreativiteten vil det vises i maten. Du vil få tips til diverse ingredienser, handleliste, oppbevaring, organisert kjøkken og kontroll på oppvask.

ENKEL MIDDAG ENKEL HVERDAG 

Strategiene og verktøyene du trenger for å bli mer kreativ og spise god hverdagsmat. Hvordan du piffer opp og gir maten mer smak, hvordan bruke opp det du har hjemme, hvordan tilpasse maten du lager til deg og familien, hvordan planlegge og lage mat effektivt. 

Videotreninger, oppgaver, ressurser og i dybden videoer - alt venter på deg i kursportalen og ligger tilgjengelig i 1 år.  

Har du kommet over voldsomme marinade-oppskrifter og tenkt det ikke er noe for deg? 

Alle ingrediensene var også nytt for meg. Jeg brukte bare soyasaus til alt jeg spiste. Det ble kjedelig. 

Nå går det kjapt å slenge sammen en marinade og det gir en helt annen smak i maten.

Jeg heter Mai, og har ikke alltid likt å være på kjøkkenet. Men jeg elsker god mat, derfor har jeg lært meg strategier for hvordan mat kan gjøres enkelt.