Slik handler du færre ganger i uka

Jeg personlig synes de generelle tipsene på nettet ikke hjelper - selv om de er logiske og gir mening.
 
Her er mine tips til deg
 
Begrav ordet oppskrifter - ta heller utgangspunkt i en ingrediens.
Så spør deg selv hva du har mest lyst på av matvarene du har hjemme. Velg en hovedingrediens, f.eks laks, kjøttkaker, nudler osv. Mest sannsynlig har du ikke lyst på noe av det. Derfor velger du den du har mest lyst på og fyller på med andre ting du liker. 
For med en gang du går ut i fra en oppskrift - er det alltid noe som ikke passer. Enten fordi det tar langt tid, du har ikke alt osv osv - og til slutt ender du opp i butikken eller på vei til å ta imot hjemlevering på døra. 

 
Ingenting er rart.
Kombiner maten som du vil. Har du ikke kyllingfilet kan du bruke karbonader og er suppa for flytende kan du putte i omelett  - som er delt i biter. Det er bare fordi det er nytt at det føles rart - og det er helt normalt. Apple, bankkort og munnbind offentlig har en gang vært nytt det også. 

 
Forestill deg at butikken ligger enda 20 minutter lenger unna.
Da vil det ta deg 40 min - tur retur. Er det da verdt å bruke 40 minutter x 4 ganger i uka... som er ca 3 timer ekstra i uka bare for å handle? Eller kunne du ha slengt sammen noe du har hjemme? Det er mest sannsynlig ikke det beste - men det vil være verdt det når du får brukt tiden din på det som virkelig betyr no.